ISO-14001 Környezetirányítási Rendszer

Az Eurosped elkötelezett amellett, hogy minden tőle telhetőt megtegyen a környezet védelme érdekében. Az energiatakarékos szemléletünk napi szinten is megnyilvánul a szelektív hulladékgyűjtésben, az energiatakarékos épület-üzemeltetésben, az alvállalkozóinktól megkövetelt alacsony szénmonoxid kibocsátású gépjárművek alkalmazásával.  2005 évben bevezetésre és tanúsításra került az ISO-14001 Környezetirányítási Rendszer.

2022 őszén beüzemelésre került egy komplett napelemes rendszer, mely a székház energia-ellátását segíti egy környezetbarát, megújuló energiaforrással. Ezzel elősegítjük:

  • Az energiafogyasztás csökkentését és az ökológiai lábnyom minimalizálását
  • Alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás elérését, olcsóbb áramellátást
  • Egészségesebb, élhetőbb környezet megteremtésének lehetőségét a jövő generációinak
  • Az irodaház hő- és áramtechnikai korszerűsítését.
fenntarthato
fenntarthato-3-b

Környezetvédelmi előírások

A Társaság minden munkatársától elvárja, hogy saját területén a környezetvédelmi követelményeket maradéktalanul betartsa és betartassa. Ezt rendszeres oktatással, megfelelő tájékoztatással, valamint biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosításával oldható meg.

 

Szakmai gyarkorlat

A fiatal generáció támogatását is kiemelt helyen kezeli. Állandó szakmai gyakorlati helyszín több főiskolai és egyetemi hallgató számára.  A cég számára kulcskérdés, hogy a diákok használható szakmai tudást kapjanak, és ezzel biztosítsa a jövő generációját.

2021-ben az Eurosped Zrt az elsők között csatlakozott a duális képzés programjába.

fiatal-generacio