Nemzetközi Szállítmányozási Zrt.
Category Hírek

Vezetőségválasztó, tisztújító közgyűlést tartott Budapesten a Magyar Szállítmányozók Szövetsége (MSZSZ). A május 24-ei rendezvényen Iszak Tibort, az eddigi elnököt „örökös tiszteletbeli” elnökké, Lányi Mártont a szakmai szervezet elnökévé választották. A tisztújító közgyűlés 3 tagú elnökséget és 6 tagú felügyelőbizottságot választott. A felügyelőbizottság elnöke ismét Fülöp Zsolt lett. A tisztségviselők megbízatása 5 évre szól.

A közgyűlésen szép számban megjelent tagvállalati képviselők ezután Iszak Tibort egyhangúlag „örökös tiszteletbeli” elnökké választották. A megválasztott elnökség Lányi Mártont, a Kühne + Nagel Kft. ügyvezető igazgatóját a szövetség elnökévé választotta. Az elnökség további tagjai: Cseh Ottó, a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. vezérigazgatója és Léránt Zoltán, a Metcosped Kft. ügyvezető igazgatója.

A felügyelőbizottság elnöke Fülöp Zsolt, a Trans-Sped Csoport ügyvezető igazgatója, további tagjai: Szécsi Gabriella, a BI-KA Kft. ügyvezető igazgatója, Kiss Gábor, az INTER-ÉPFU szállítmányozási igazgatója, Sevecsek István, az Eurosped Nemzetközi Szállítmányozási Zrt. vezérigazgatója, Márta Gábor, a Rail Cargo Logistics Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója és Gáldi Zoltán, a DHL Freight Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Forrás: https://www.kozlekedesvilag.hu/2019/06/mszsz-2/