Tisztelt partnereink!

 

Tekintettel a kialakult koronavírus-fertőzés világjárvánnyá történő eszkalálódására az Eurosped Zrt. kiemelten fontosnak tartja a koronavírus fertőzés elleni védekezést és a járvány terjedésének csökkentését. 

Folyamatosan figyeljük a hazai és külföldi kormányzati híreket és bejelentéseket mind a járványügyi helyzetről mind pedig a határhelyzetekről.

 

Az eddigi információkra alapozva saját intézkedéseket dolgoztunk ki a megelőzések érdekében és kiemelten ügyelünk a saját munkavállalóink egészségére természetesen maximálisan szem előtt tarva a megbízói igények megszokott, magas színvonalú teljesítését.

 

A meghozott intézkedések:

  • a kollégák részére biztosítjuk az otthoni munkavégzést, ehhez minden informatikai feltételt biztosítottunk,
  • az irodában ügyeleti rendszert állítottunk fel, partnereink akadály nélkül elérhetik cégünket,
  • az irodában dolgozó munkatársak részére minden szükséges védőfelszerelést biztosítottunk, a biztonságus munkába járást megoldottuk,
  • irodáinkban szüneteltetjük a vendégek fogadását és a külső partnerkapcsolatokat is a legszükségesebb mértékre csökkentjük,
  • minden postai úton érkező küldeményt 4 napos „várakozási” karanténba helyezünk, a feldolgozása ezt követően történik meg,
  • szükségesnek tartjuk megvizsgálni a számlázási rend felülvizsgálatát és a digitális számlaküldés kialakítását és elfogadtatását.

 

A fenti intézkedésektől azt reméljük, hogy mindent elkövetünk a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, azonban ezúton is kérjük kedves partnereinket, hogy aki az elmúlt időszakban fertőzött területen járt, az ne lépjen be az Eurosped Zrt. irodáiba a 14 napos karanténidőszak letelte előtt.

 

A fenti intézkedések mellett mindent elkövetünk annak érdekében, hogy partnereinket ezen megváltozott helyzetben is a megszokott minőségben kiszolgáljuk és készek vagyunk folyamatos egyeztetésekre, hogy az áruforgalom a körülményekhez képest is zökkenőmentesen bonyolódjon.

 

Erre a helyzetre tekintettel kérjük szíves megértésüket és bízunk benne, hogy hamarosan mindenki egészségesen térhet vissza a megszokott életritmusába.

 

Budapest, 2020.március 16.

 

Üdvözlettel:

Sevecsek István 

vezérigazgató