Nemzetközi Szállítmányozási Zrt.
Category Hírek

A napenergia egyik legfontosabb előnye, hogy valóban megújuló energiaforrás. A többi energiaforráshoz hasonlítva végtelen, míg nap lesz, addig kihasználhatjuk. Egy megfelelően tervezet napelemes rendszer teljesen kiváltja az áramszámlát.

Óvjuk vele a környezetünket, hiszen nincs károsanyag-kibocsátás, karbantartása minimális, és nincs jelenleg ennél környezetbarátabb megoldás az áramfelhasználás kielégítésére.

Évről-évre növekszik a megújuló energiák iránti érdeklődés. Erre azért van szükség, mert a földünk energiakészletei fogytán vannak, a környezettudatos gondolkodás is terjed, így globálisan alternatívákat kell keresni, amik ugyanúgy kielégítik a mindennapi szükségleteket. Ilyenek a víz-, szél- és napenergia. Az elterjedés elősegítése csökkenti az ökológia lábnyomot, segít egy környezettudatosabb ország, illetve világ kialakításában.

Az Eurosped ezen irányelvek mentén haladva ruházott be egy teljes napelemes rendszerbe 2022 második felében. Fő mozgatórugók voltak:

  • Az energiafogyasztás csökkentése és az ökológiai lábnyom minimalizálása
  • Alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás elérése, olcsóbb áramellátás
  • Egészségesebb, élhetőbb környezet megteremtése a jövő generációinak
  • Az irodaház hőtechnikai korszerűsítése

A székház korszerűsítésének egyik állomása volt a rendszer kiépítése, melyet a tervek szerint további beruházások követnek a jövőben.